Livsstilsprogram

«Sunn fornuft!» - Varig livsstilsendring

I disse tider med alle mulige hurtigdietter og yo-yo-slankingsmetoder som forstyrrer og kan skade den normale metabolismen i kroppen, har vi i Polarsirkelklinikken startet opp et livsstilsprogram som viser hvordan man helt konkret og enkelt faktisk burde gjøre dette. Vi har rett og slett satt sunn fornuft i et detaljert system for sunn vektnedgang.

Vi som helsepersonell har krav til å gjennomføre tiltak med dokumentert virkning. Derfor er vi svært opptatte av å unngå disse «juksediettene», og heller holde oss til det som har dokumentert effekt. Vi bruker kun forskning og nasjonale retningslinjer i vårt arbeid.

Dette passer for alle voksne som ønsker å behandle eller forebygge overvekt, og på den måten redusere risiko for blant annet diabetes type 2, hjerteinfarkt, hjerneslag, høyt blodtrykk og muskel- og skjelettlidelser.

Opplegget går ut på; teoridel, konsultasjon med spesialtilpasning av opplegget/praktisk gjennomgang, og evaluering-/justeringskonsultasjon etter 1 mnd.

Det er også mulig med tettere oppfølging underveis dersom man ønsker det, enten som evalueringskonsultasjoner eller at fysioterapeut/personlig trener er med på treningsøkter.

Teoridel om kosthold og trening.
Individuell testing av vekt, kaloribehov, fettprosent, BMI (KMI) og midjemål, samt individuell målsetting.
Gjennomgang av individuelt tilpasset opplegg.
Detaljert kostplan for hver dag de første 4 ukene.
Detaljert treningsplan for hver uke.
Evalueringskonsultasjon med evt. justering av opplegget etter 4 uker.

Hele opplegget koster 1200 kr og inkluderer teoridelen, konsultasjon med testing, detaljert kostplan og treningsplan og evaluerings-/justeringskonsultasjon.

Ta kontakt med oss i dag for å bli med! ☺